Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Eaton 9E UPS – надеждно решение с висока ефективност

2014

21

юли

 

Eaton е глобален лидер в разпределението на електроенергията и качеството на електрозащитата,                                                  както и в продуктите и услугите за промишлена автоматизация. Глобалните продуктови листи на Eaton за производство на електрически продукти предоставят насочвани от клиента решения от типа PowerChain Management® за обслужване на електрозахранващите системи на центрове за данни за промишлени, институционални, правителствени, комунални, търговски и жилищни нужди, както и за нуждите на производителите на оригинално оборудване навсякъде по света.

 

Портфолиото на Eaton от продукти и услуги за осигуряване на качествено захранване включва пълен пакет от решения за управление на захранването, включително непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), устройства за защита от пренапрежение, електроразпределителни устройства (PDU), устройства за корекция на фактора на мощността, за управление на въздушния поток, стелажни конструкции(RACK), дистанционно наблюдение, софтуер и услуги. С всички свои продукти Eaton се стреми към постоянно предлагане на технически иновации за разработване на решения от следващо поколение.

 

Новата серия Eaton 9E UPS е наследник на серията Eaton EDX от 6 до 20kVA. Тези устройства са проектирани така, че да следят постоянно състоянието на захранването и да регулират напрежението и честотата с помощта на онлайн технология с двойно преобразуване. Могат да захранват повече сървъри отколкото подобни UPS устройства благодарение на фактор на мощността 0,8.
Комуникация с UPS устройството се осъществява през USB, сериен RS232 интерфейс или през мрежа с опционална мрежова карта (Network-MS). Налични са и релейни и ModBus карти. Имате възможност да интегрирате Eaton 9E UPS устройството във всички софтуерни среди. Eaton 9E се доставя със софтуера Intelligent PowerTM на Eaton и е съвместим с всички основни ОС, включително пълна интеграция с VMware vCenter и Microsoft Hyper-V.

 

Новата серия Eaton 9E UPS устройства имат вътрешен паралелен кръг, който им позволява продължаване на работата в случай на вътрешна повреда. Наличен е и паралелен кръг за поддръжка за лесно техническо обслужване на UPS без изключване на важните системи.

 

Скоро на склад в Поликомп.