Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп отличен с престижна награда

2014

2

юни

София, България — 29 май, 2014 г. — Поликомп обяви, че е отличена с наградата за Microsoft Партньор на годината за 2014 за България. Компанията е отличена сред световни топ партньори на Майкрософт за своите отлични постижения във въвеждането и осъществяването на клиентски решения, базирани на Майкрософт технологията.

„За нас е висока чест да получим тази престижна награда,“ коментира Надежда Генова, COO, Поликомп ЕООД, България. “Това е изключително признание за нашия труд и усилия за разпространението на Майкрософт технологиите сред българските потребители. Надявам се следващата година да бъде още по-успешна и да отговорим на нарастващите очаквания и потребности на клиентите на нашия пазар.“

Наградата е представена в няколко категории, с победители избрани от над 2800 участника от 117 различни страни от цял свят. Поликомп е отличена за предлагането на професионални услуги и решения на своите клиенти, както и за изключителна ангажираност в предлагането на Майкрософт технологиите на територията на България.

Наградата „Microsoft Партньор на годината“ се присъжда на партньори на регионално ниво, които са демонстрирали отлични бизнес постижения в предлагането на Майкрософт решения на многобройни свои клиенти през изминалата година. Тази награда отличава Поликомп като компания, която е успяла да сработи изключително успешно с локалния Майкрософт офис в България, допринасяйки много успешно за разпространението на Майкрософт технологиите, задоволяване потребностите на Майкрософт потребителите и спечелването на нови клиенти.

“За мен е удоволствие да удостоя българския ни партньор Поликомп с наградата Microsoft Партньор на годината”, обяви Фил Сорген, Корпоративен вицепрезидент, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “Поликомп е изключително ценна компания за нашите общи партньори и е забележителен пример за отличните постижения на нашите най-видни Майкрософт партньори.“

Наградата Microsoft Партньор на годината се присъжда на Microsoft партньори, които са показали изключителни постижение в развититето и разпространението на Майкрософт базирани решения през изминалата година.