Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп награди свои дилъри с вълнуваща екскурзия

2013

13

март

 Индия, 5-11 март 2013 г. - Поликомп, водещият български ИТ дистрибутор, заведе свои дилъри   на екзотична екскурзия до Индия – страната на контрастите и една от най-популярните туристически дестинации. Тази красива страна се намира в южната част на Азия и граничи с Непал, Пакистан и Китай. Страната е известна с многото си различни и цветни атракции, със своето великолепие от култура, пейзажи и вековна история.

Екскурзия до атрактивна дестинация е традиционна годишна награда за дилърите на Поликомп, реализирали най-добри резултати. Тази година търговското състезание се проведе в периода 1 юли 2012г. – 31 декември 2012г., като в него участваха всички дилъри, отговарящи на условие за минимален ръст 10 % ръст и реализиран, определен за всяка продуктова линия, оборот за периода. Януари месец се извърши класиране на участниците и първите, отговорили на тези условия, спечелиха своята заслужена награда – екскурзия до Индия.

На 5 март 2013г. групата отлетя за Индия, където посетиха Златния триъгълник , разкриващ голяма част от прекрасните забележителности, с които е известна Република Индия. Имаха възможност да се докоснат до местната култура и да се потопят в атмосферата на живота на местните. Част от местата, които посети групата бяха: Кутаб Минар - най високото в света тухлено минаре, уникален паметник на индо-ислямската средновековна архитектура под закрилата на ЮНЕСКО; Президентския дворец – официалната резиденция на Президента на Индия в Ню-Делхи; Храма на лотоса - основният бахайски храм на Индия и съседните страни, построен във формата на лотосов цвят; Гробницата на император Хумаюн - мавзолей на моголския император Хумаюн, издигнат след смъртта му от неговата вдовица; Радж Гад – мемориален комплекс на брега на река Джамна, където е погребан “бащата на нацията” – Махатма Ганди; Форта на Агра - крепост, посторена предимно от червен пясък; Джал Махал – прочутият Воден дворец, изграден във водите на езерото Ман Сагар; Мраморният дворец (Хаз Махал), шедьовър на архитектурната мраморна инкрустация с разноцветни минерали.

Безспорно една от най-атрактивните забележителности остава Тадж Махал - едно от седемте чудеса на света. Построен е от Шах Джахан през 1631г. като символ на любовта, в памет на съпругата му Мумтаз Махал. Това е един от най-екстравагантните паметници, създадени някога, за да увековечат любовта.

Екскурзията продължи и през Джайпур - столица на царствения щат Раджастан, известна с няколко огромни форта и дворци, натежали от история, гордост, достолепие и храброст.

На 11 март групата се отправи обратно за София, за да сподели с приятели и познати своите емоции от тази вълнуваща и толкова контрастна дестинация!