Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП е дистрибутор на Xerox CDG за 2012 г.

2013

31

ян.

Януари, 2013 г. – На церемония в Любляна Xerox Central Eastern Europe Distributor Group (CDG) отличи своите партньори. Награда за „Дистрибутор на 2012 Година“ бе връчена на Поликомп от Крис Говиер, Генерален мениджър – CDG.

Xerox (CDG) е единна структура, която обхваща 13 държави, покривайки България, Балтийските Републики, Балканите, Словения, Хърватска и Молдова. Имайки предвид силната конкуренция в региона, призът на Поликомп е изключително признание на усилията на българския екип в лицето на специалистите от дистрибутора.

Поликомп стартира своето партньорство с Xerox през 2006 г. и бързо утвърждава лидерските си позиции в дистрибуцията на марката. С богатата си и разнообразна складова наличност, професионален мениджмънт и широката дилърска мрежа дистрибуторът внася своя значителен дял в увеличаване на пазарното присъствие на марката в България. „ Това е заслужен успех за Поликомп, която от 2006 година досега бележи непрекъснат ръст в развитието си.“, отбеляза Юлиан Григоров Оперативен директор на Xerox CDG и Генерален Дирeктор на Ксерокс за България.