Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Най-лекият ултрабук на Toshiba – Portеgе Z930 е вече в България

2012

11

окт.

София, България – 9 октомври 2012 г. – Най-новото предложение от Z серията Ultrabook™ лаптопи на Toshiba – Portégé Z930 е вече в България. С тегло от само 1.12кг, той е най-лекият в света 33.8-сантиметров (13.3’’) лаптоп до момента на своето представяне. Ultrabook™ лаптопите на Toshiba съчетават лекота на ползване с превъзходна производителност и се „събуждат” изключително бързо като таблети. Серията Z930 с 15.9 мм тънък и едновременно с това издръжлив магнезиев корпус, матов дисплей и до 8 часа живот на батерията, е създадена като наследник на отличената с награди red dot серия Z830. Лаптопите от серията Z930 са ултра мобилни и разполагат с 3G модул и множество стандартни портове за лесно и бързо свързване. Toshiba Portégé Z930 e достъпен за българските потребители, чрез дилърската мрежа на Поликомп.

Устойчивост в съчетание с тънък изчистен профил

Матовото сребристо магнезиево покритие дава на Ultrabook™ лаптопите Toshiba уникален вид и усещане, което подхожда на тънкия им профил. Въпреки че са изключително леки, лаптопите от серията Z930 са наистина устойчиви. Те могат да издържат на всякакви въздействия на редовната употреба в движение благодарение на солидния корпус с вътрешна структура тип пчелна пита за още по-голяма здравина. Инженерите на Toshiba са предвидили и стандартна клавиатура с подсветка в тънките Ultrabook™ лаптопи, която позволява бързо и безпроблемно писане дори при слаба светлина. Матираната клавиатура, устойчива на разливания2 се съчетава с дизайна на лаптопите и помага да се защитят данните в случай на инцидентно обливане с течности.

Готов за продължителна работа само след броени секунди
Новите Ultrabook™ лаптопи на Toshiba са снабдени с най-ново поколение процесори за Ultrabook™ лаптопи с поддръжка на Intel® Rapid Start Technology, благодарение на което са готови за работа само за няколко секунди. Най-новата SSD (solid state drive) технология също допринася за изключително краткото време за отговор на моделите от серията Z930. Свръх леките Ultrabook™ лаптопи имат високоговорители с добър резонанс и мощна батерия, която ги захранва за работа в продължение на до 8 часа след пълно зареждане, а в стендбай режим могат да бъдат активни в продължение на няколко дни.

Лек, мощен и издръжлив

Portégé Z930 е идеален за бизнес потребителите и за често пътуващите. Освен тънък и лек, този лаптоп е изключително издръжлив и мощен, и може да се справи с всякакви натоварващи бизнес приложения. Той има опция за поддръжка на усъвършенствани инструменти за сигурност, включително Trusted Platform Module и четец за пръстови отпечатъци за удобен и сигурен логин само с едно движение. Portégé Z930 съчетава възможности за IT мениджмънт, базирани на 3-то поколение Intel® Core™ vPro™ процесор за отлично представяне, както и криптиране на диска за сигурност и защита на паролата (само при някои модели с Intel® vPro™ технология). Тъй като бързият достъп до данни и приложения в бизнес мрежите е особено важен за служителите, които работят извън офиса, Portégé Z930 поддържа бързи мобилни широколентови връзки.

Подобрено преживяване при развлечение
Лаптопите Z930 разполагат с енергоспестяващ Toshiba Eco Utility софтуер, който позволява лесно оптимизиране на консумацията на енергия на лаптопа. Моделите от серията Z930 имат сертификат Energy Star® 5.0.