Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Xperia Tablet S вече е в България

2012

2

окт.

София, България, 2 октовмри 2012 г. – Sony представи своя първи таблет. Устройството има 9,4-инчов IPS дисплей с резолюция 1280 x 800 пиксела и се отличава с елегантен дизайн на тънкия алуминиев корпус, който е устойчив на пръскане с вода. Много тънък и лек, Sony Xperia Tablet S е изработен от първокачествени материали, така че да изглежда добре и да е удобен за ползване, както у дома, така и на път. Таблетът е оборудван с бърз 4-ядрен процесор NVIDIA Tegra 3 и работи с операционна система Android 4.0.3.

Многофункционален и компактен, той е винаги с вас по всяко време
Xperia Tablet може да изпълнява функцията на удобно дистанционно управление за всички устройства от вашия център за домашно забавление. Приложението за дистанционно управление е подобрено с нова функция Macro, която запаметява периодично последователността от команди за бързо връщане към предходния избор. Чрез Xperia Tablet S лесно и бързо можете да превключите към вашия телевизор, кабелен оператор или система за домашно кино, да изберете входовете, да регулирате звука и др. Всичко се изпълнява с едно докосване, като потребителят получава възможност да запише и наименува до шест макроса в паметта на таблета. Xperia Tablet е чудесно многофункционално устройство, което с лекота се справя с няколко задачи едновременно. Специалните Small Apps ви позволяват да правите повече неща - например да сменяте каналите на телевизора или да регулирате силата на звука, докато разглеждате вечерните телевизионни програми онлайн.

Бягство в света на забавленията с впечатляващи картина и звук
С Xperia Tablet S забавлението е без граници. Изцяло новите медийни приложения комбинират най-доброто от технологиите на Sony и могат да се свързват с разнообразие от услуги. Приложението Album (Албум) позволява на потребителите да разглеждат, сортират и споделят снимки и видеоклипове, заснети с техния Xperia Tablet през интуитивен потребителски интерфейс. Приложението също така може да обедини снимки на потребители, публикувани в социалните мрежи като Facebook, за да позволи по-лесното им обсъждане. Режимът ClearAudio+ на Xperia Tablet съчетава няколко собствени технологии на Sony за обработка на сигнала и ви позволява да се насладите на високото качество на звука, което отличава продуктите с марка Sony. ClearAudio+ осигурява богат, наситен звук - без значение какво слушате. Приложението WALKMAN автоматично съставя списък с вашите приятели от Facebook, „харесани“ песни, както и свързани с тях дискографии.

Xperia Tablet S вече се предлага в България, чрез дилърите на Поликомп.