Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп събра своите дилъри на семинар „Намери липсващото решение”

2012

2

февр.

27-28 януари, Хасково: Поликомп, най-големият IT дистрибутор у нас, събра свои партньори в Парк Хотел Европа, гр. Хасково. Семинарът под наслов «Намери липсващото решение» представи най-новите тенденции и технологии в продуктовите линии на НР – сървъри, мрежови решения, компютри, периферия и консумативи.

Семинарът, на който присъстваха около 100 дилъри и партньори на Поликомп от цялата страна, беше открит от г-жа Надежда Генова –Директор на Поликомп.

Лекциите започнаха с презентация за НР периферия, по време на която Асен Георгиев, НР България представи най-новите решения за печат и цифровизация на документите за 2012. Частта за НР IPG продукти беше продължена от Деян Ангелов, НР България, който проведе демонстрaционна сесия, показвайки новостите при оригиналните консумативи.

В областта на печатните решения на HP бяха дискутирани множество нови технологии, които ще са достъпни за потребителите в следващото поколение принтери и многофункционални устройства, чиито анонс предстои. Сред тях са възможността за реалистично заснемане на 3D обекти, без компромис с дигитализирането на традиционни документи. Развиващата се интеграция с облачните технологии позволява тези изображения да се ползват директно в Google Docs, Box, e-Bay или Marketsplash. Разширяват се и възможностите за свързване, печат и сканиране с добиващите все по-голяма популярност смартфони и таблети под управлението на Google Android и Apple iOS.

Семинарът продължи с преглед на продуктовото портфолио на НР компютърни системи, представен от Илия Тошев, НР България, който разказа за новостите, тенденциите и конкурентните предимства на производителя НР, а по-късно Радослав Вангелов, Майкрософт България, запозна присъстващите с предимствата на оригиналния Майкрософт софтуер от НР.

Първият ден на семинара завърши с презентация на Наталия Михайлова, НР България, която представи на дилърите възможностите и условията за участие в Партньорските програми на НР за 2012г.

Вечерта за доброто настроение на гостите се погрижи комедийната група „Големите”, които успяха да предизвикат много смях и забавления. Танците и веселието продължиха до ранните зори на следващия ден.

Димитър Славов, Поликомп, откри втория ден на семинара, като представи услугите, предлагани от НР, ползите от тях и възможностите за клиентите. По-късно представи на дилърите и сървърни решения за малкия и среден бизнес.

Семинарът завърши с представяне на мрежовите решения за малкия и среден потребител отново от Димитър Славов, Поликомп .
За Поликомп

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България за последните 12 години. Компанията предлага висококачествени продукти от водещи световни производители и обслужва над 1400 традиционни ИТ дилъри, системни интегратори, търговски вериги и други търговски фирми в цялата страна.

Мисията на Поликомп е активно да съдейства за разпространението на информационните технологии в България, като предлага висококачествени ИТ продукти от реномирани световни марки.

Повече информация за Поликомп можете да намерите на www.polycomp.bg