Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

„Поликомп партньорска академия” приключи успешно втория етап от обучения през 2011 година

2011

1

дек.

1 декември, София: Като успешен отчита Поликомп втория етап от третото издание на инициативата „Партньорска академия - Поликомп”. По традиция в обученията се представят детайлно нови продукти и решения от марките партньори на Поликомп. Пред близо 100 участника, представители на фирми-дилъри, бяха показани новостите и специализираните решения от Lenovo, Microsoft, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Canon.

Инициативата е програма за обучение на търговци от фирмите-дилъри на Поликомп. Целта на академията е да улесни клиентите на дистрибутора в оферирането на продуктите, които той предлага на пазара, като предостави последна информация за новостите в различните продуктови линии. Обученията се провеждат в учебния център, в офис-сградата на дистрибутора. Лектори са продуктови мениджъри и специалисти от марките партньори на Академията. По време на презентациите присъстващите имат възможност да дискутират казуси от ежедневната им практика, да зададат своите въпроси към лекторите, да участват в продуктови презентации.

В рамките на проекта, от неговото стартиране през 2009 г., пред близо 500 търговци от български и чуждестранни лектори са представени нови тенденции, технологии и продукти от производители като Hewlett-Packard (HP), Microsoft, Canon, Dell, Toshiba, Xerox, EATON, Fujitsu, Samsung, Lenovo, APC.

За първи сезон на Академията, най-активните участници ще бъдат отличени с цифров фотоапарат.