Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП Е НОВИЯТ ДИСТРИБУТОР НА LENOVO

2011

15

авг.

 София, август 2011 г. – Поликомп подписа договор за дистрибуция с Lenovo, по силата на който вече ще има възможността да предлага разнообразното портфолио на производителя чрез своята дилърска мрежа. Продуктовата гама на компанията обхваща преносими компютри и нетбуци, настолни и ALL-in-One компютри, работни станции, сървъри, аксесоари и др.

Новото партньорство подчертава обвързаността на Поликомп с интересите на своите клиенти и е още една крачка към затвърждаване на позицията на дистрибутора като компания, предлагаща иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители.

Поликомп е най-големия ИТ дистрибутор в България с над 1400 дилъра в цялата страна и има изградени стабилни партньорства с надеждни и утвърдени в цял свят производители на хардуерни и софтуерни продукти.

„Поликомп има вече изградени дългогодишни партньорства с над 25 производителя. Разнообразието в продуктовата гама и качеството на услугите гарантира по-големи бизнес възможности и утвърждаване на по-дългосрочни бизнес отношения с нашите партньори” каза Надежда Генова - Директор на Поликомп. „Вярваме, че новото партньорство ще е полезно и за двете страни и най-вече за нашите клиенти, на които ще предложим атрактивни програми и промоции. Благодарение на новото партньорство ще можем да бъдем по-гъвкави и да предложим по-цялостни и завършени услуги и решения на нашите дилъри.”

„Lenovo продължава развитието и оптимизирането на дистрибуторската и партньорската мрежа в България”, каза по повод споразумението Радослав Воденичаров, управител на Lenovo за България. „Посредством новото партньорско споразумение с Поликомп, иновативните решения на Lenovo за малък и среден бизнес – десктопи, лаптопи, монитори, съпътстващ софтуер, периферия и други- ще бъдат достояние и интегрираща част от цялостните предложения на по-голям брой IT фирми на българския пазар”.