Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Нови цветни устройства на Xerox осигуряват прецизен печат за малкия бизнес

2011

20

юни

София, 8 юни 2011 г. – Xerox България представи две нови цветни устройства за печат, предназначени за малкия и среден бизнес.

Принтерът Xerox Phaser 6500 и мултифункционалното устройство Xerox WorkCentre 6505 са едновременно компактни, удобни за работа и прецизни в отпечатването на висококачествени цветни документи.

„Ключът към растежа в бизнеса е да успееш да впечатлиш и запазиш клиентите си. За малкия бизнес това означава да правиш страхотно впечатление с минимални разходи”, коментира Надежда Пенева, Volume Office Sales Manager, Ксерокс България, Балкани и Балтика. „Новите ни цветни устройства дават на малкия и среден бизнес достъпен и лесен начин да създават качествени документи, каквито представят и големите корпорации”.

Думите на Надежда Пенева важат напълно за двете нови предложения от компанията, които могат да отпечатат графики и детайли с прецизно качество, точно като онези, които всеки ден виждаме в професионалните презентационни материали и брошури.

Основни параметри на Xerox Phaser 6500 / WorkCentre 6505:

• Скорост на печат до 23 страници на минута в цвят и черно-бяло и повишен капацитет за зареждане с хартия до 500 листа;
• Натоварване до 40 000 стр./месец;
• 256 MB памет, разширяема до 768 MB;
• Първата страница излиза само след 12 секунди;
• Малки тонер касети с голям работен капацитет, които едновременно спестяват място за съхранение и произвеждат до 80% по-малко отпадъци в сравнение със сходни цветни устройства;
• Оригинален Adobe® PostScript® 3™ - за да разчитате винаги на прецизен печат с реалистични цветове и изключителна графика;
• Одобрени от PANTONE® Colour емулации на точни цветове и технология на Xerox за автоматична корекция на цвета.


В допълнение, WorkCentre 6505 осигурява копиране, сканиране, факс и множество възможности за улеснено управление на документите в офиса с функции като „Сканиране към електронна поща”, „Мрежово сканиране”, „Сканиране към USB памет” и „Директно сканиране към приложения” с опция за оптическо разпознаване на символи (OCR).

Технологията на Xerox за печат с емулсионно агрегиран (EA) тонер, заедно с подходящата резолюция от 600 x 600 x 4 dpi, осигуряват микроскопични и плътни тонер частици, гарантиращи отлично качество при печат както на текст, така и на цветни изображения.
И двата продукта отговарят на изискванията на ENERGY STAR®.

И двата нови продукта – Phaser 6500 и WorkCentre 6505 - вече могат да бъдат закупени чрез дилърите на Поликомп.