Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Преносимите компютри на Sony - VAIO - вече могат да бъдат закупени и от Поликомп

2011

27

апр.

26 април, София: Поликомп, най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната, информира, че стартира дистрибуцията на преносимите компютри Sony VAIO. Те допълват гамата от атрактивни устройства на марката, които Поликомп дистрибутира от лятото на 2009 г.

Успешното представяне на видео, фото и TV продуктите на Sony чрез дилърската мрежа на Поликомп естествено доведе до включването и на високотехнологичните преносими компютри VAIO в портфолиото на дистрибутора. Последните модели на Sony са вече на склад и могат да бъдат поръчвани.
 

  • Новият 3D развлекателен лаптоп с 3D Blu-ray Disc™ е логичното допълнение към вашия 3D дом от Sony. Поставете активни 3D очила – същите, които използвате със своя BRAVIA® 3D телевизор – и оставете новия VAIO серия F да ви потопи във вълнуващ свят от 3D филми, игри, видеоклипове и панорамни снимки. Можете да се наслаждавате също и на 3D панорамни снимки, заснети с цифрови фотоапарати Cyber-shot™ и цифрови огледално-рефлексни фотоапарати от Sony. Нещо повече, 2D филмите, съхранени на Blu-ray Disc или на DVD, могат да бъдат незабавно симулирани в 3D видеофилми с помощта на един-единствен бутон.
     
  • Мощ, дизайн и преносимост се съчетават красиво в новата VAIO серия S от 13,3-инчови (33,7 cм) тънки преносими компютри от Sony. VAIO компютърът серия S е проектиран за всекидневна високопроизводителна работа. Серия S предлага стилен, нов ‘напълно плосък’ корпус от магнезий с широк алуминиев панел за поставяне на ръцете, който го прави здрав, лек, лесноизползваем и красив. Дизайнът е с интелигентно скрита панта. Дебелината на компютъра е сведена до по-малко от 24 мм, а теглото – до леснопреносимите 1,75 кг (прибл.). Вграденият VAIO "everywair" 3G WWAN ви позволява да се свързвате онлайн в движение чрез мобилния си оператор при скорост до 7,2 Mbps.


Повече за преносимите компютри Sony VAIO, предлагани от Поликомп, можете да намерите на www.polycomp.bg.