Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп проведе двудневни обучения в Пловдив и Варна

2011

14

март

Март, 2011г. гр. Пловдив – Поликомп, съвместно с Майкрософт България и НР, проведе двудневно обучение за дилъри от Пловдивския регион, като част от програмата „Партньорска академия ІІІ”. По време на обученията на дилърите бяха представени възможностите и програмите за Майкрософт лицензиране на бизнеса, като бяха дискутирани различни казуси от практиката. Вторият ден протече с презентации за НР сървърни решения за малкия бизнес, мрежово оборудване и Windows SBS 2011. Лекциите бяха водени както от продуктовите мениджъри на Поликомп, така и от представители на Майкрософт България и НР.

Януари месец тази година същият формат двудневни обучения бяха проведени и в гр. Варна, на които присъстваха над 100 фирми от Варненския регион. Отново дилърите имаха възможност да участват в дискусия за намиране на най-правилното решение за клиента при различните видове лицензиране.

Обученията от програмата „Партньорска академия ІІІ” ще продължат и в София в учебната база на Поликомп до средата на месец май.