Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

AOC засилва връзката си с електронните спортове чрез партньорство с G2 Esports

2018

9

ян.

Специалистът при дисплеите AOC  официално представи своята глобална спонсорска програма в партньорство с G2 Esports, една от най-мощните и успешни организации за електронни спортове в световен мащаб. Основана през 2013 г. от отличавания професионален играч Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, G2 Esports бързо се установява като титан на Европейската сцена по време на различни международни събития с впечатляващ набор от постижения и 79 спечелени титли. AOC се подготвя да увеличи този брой като осигури на играчите най-бързите геймърски дисплеи, произвеждани досега.

 

 „Ние сме истински развълнувани от партньорството си с G2 Esports”, каза Щефан Зомер, директор „Маркетинг и бизнес мениджмънт“ за Европа в AOC. „Работата с отбори по електронни спортове на топ ниво ни вдъхновява да мислим за дизайна на продуктите и ни помага да открием кои функционалности подхождат най-добре на съответния жанр или заглавие. G2 осигурява върхово оборудване и отлични условия на своите играчи, и ние очакваме да отговорим на тези високи стандарти с премиум линията AGON.”

 

G2 Esports е широко уважавана не само заради своя успех по време на международни турнири и лиги, но и заради откриването на таланти от световна величина в нейните редици – независимо дали става дума за League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG или Rocket League.

 

 

През 2017 г. отборът на G2 по League of Legends спечели първо място на пролетното и лятното издание на European Championship Series (EU LCS) и завърши на второ място в престижния турнир Mid-Season Invitational (MSI).

 

През февруари, G2 Esports формира CS:GO отбор, за който вече се говори като за „легендарен френски супер тим“. Той спечели много оспорвани трофей на DreamHack Masters 2017 и ESL Pro Series Season 5 – независимо, че 2017 беше дебютна за тима.

Основателят и CEO на G2 Carlos ‘ocelote’ Rodriguez отбелязва: „Всеки в G2 Esports е повече от ентусиазиран от съюзяването с AOC. Включването на професионални играчи в развитието на най-добрите гейминг дисплеи е важно и ние сме особено щастливи да предоставим нашите световни звезди да съдействат на AOC в постигането на перфектни резултати. Убедени сме, че получените наскоро монитори AGON AG251FZ със светкавична скорост на опресняване ще бъдат незаменима част от оптималната тренировъчна среда. Знаем по-добре от всеки, че талантът е безполезен без усилена работа и тренировки. Не се съмняваме, че това убеждение и решителността ни да бъдем най-добрите ще ни донесе победи през 2018-а. Нашите подразделения са по-нетърпеливи отвсякога за победа и и се радваме, че имаме партньори, които вярват в нашата амбиция и винаги искат да ни помогнат да стигнем още по-напред.”



AOC AG251FZ използва най-бързия панел, наличен днес

 

По силата на споразумението за спонсорство AOC ще снабди тренировъчните съоръжения на G2 с високотехнологични геймърски монитори AG251FZ , които притежават изключително висока честота на опресняване от 240 херца и 1 ms входно закъснение. „Очите на тренираните пилоти могат да възприемат с честота от около 200 кадъра в секунда. Скорошни проучвания сочат, че професионалните играчи достигат подобни нива по време на интензивни мачове. В резултат ние снабдяваме G2 само с най-бързите панели на пазара и това им дава възможност да разкрият пълния си потенциал“, допълни Зомер.