Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Да впрегнем на работа технологията USB-C

2017

6

ноем.

В днешния забързан и постоянно променящ се свят, идеята за мобилност има важно значение. Независимо вкъщи, на работа или по пътя, модерният мобилен начин на живот изисква технологии, които следват ритъма на потребителите. Портативността, свързаността и гъвкавостта вече не са само опция, а по-скоро необходимост. USB-C, последният хит в технологиите за трансфер на данни, прави мобилния живот далеч по-лесен. MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips monitors, предлага селекция от USB докинг монитори, които предлагат цялата мощ и потенциал на супермодерната USB технология, така че да можете да се насладите на подобрено удобство и продуктивност веднага.


Един налагащ се стандарт

Последното поколение USB-C позволява на потребителите да зареждат, да прехвърлят аудио и видео сигнал, и да се свързват с Интернет посредством един единствен кабел, и затова се очаква този конектор да се превърне в стандартен избор за технологичната индустрия. Конекторът е дебел едва 2,4 мм и е подходящ, както за ултра преносими устройства, така и за стандартни лаптопи. Освен това, той може да бъде обръщан и включван, независими от ориентацията – проста, но изключително удобно новост, която всеки, сблъсквал се с по-стария тип конектори, ще оцени. Със своята симетрична форма USB-C ще изпрати специфичните собствени стандарти в миналото, когато се превърне в новия индустриален стандарт, позволяващ на потребителите да свързват и зареждат своите лаптопи без плетеница от много кабели и конектори. Това, обаче, не е всичко: USB Type-C портовете поддържат голямо разнообразие от протоколи чрез „алтернативни режими“, което позволява да се свързват към HDMI, VGA, DisplayPort и други конектори.


Създаден за мобилност

Разработени за модерните и мултифункционални работни станции, USB докинг мониторите Philips предлагат пълната скорост и универсалност на USB-C в елегантна и интуитивна опаковка. Благодарение на лесното свързване с един кабел, мониторът се превръща в хъб, който веднага позволява на потребителите да прехвърлят данни с ултра висока скорост, да зареждат своите преносими компютри като не изисква допълнително място на бюрото. Мониторът свързва компютъра към периферия от рода на външни клавиатури, мишки, дискове, камери и дори слушалки. Ако ви е необходима кабелна Интернет връзка, този кабел може да бъде свързан към монитора посредством стандартен RJ45 порт. Графичните дизайнери, които желаят да свържат множество монитори и потребителите на ноутбуци, които искат да разширят ограничените им възможности за връзка, ще се възползват в максимална степен от функциите на тези монитори. Следните три модела Philips USB-C докинг монитори са проектирани да посрещнат нуждите на съвременния свързан стил на живот:

 

• Philips 241B7QUPBEB B-line USB-C docking дисплей

Този монитор предлага не само докинг функционалност, но и опция за свързване на до 4 монитора към един ноутбук, чрез единствен USB-C кабел. Освен че разширява работното пространство и свързаността, този 24-инчов Full HD монитор не прави компромис с ергономията и възможностите за настройка. Функции като режима LowBlue и технологията Flicker-free предлагат дългосрочни предимства за здравето: LowBlue намалява синята светлина с къса дължина на вълната, която може да повлияе зле на зрението, а Flicker-free регулира яркостта и прави работата по-комфортна като елиминира трептенето.

 

• Philips 258B6QUEB B-line USB-C docking дисплей

Philips 258B6QUEB е чудесен, универсален 25-инчов USB-C докинг монитор, който покрива нуждите на бизнес потребителите. Quad HD резолюцията гарантира остра и блестяща картина. В допълнение, стойката SmartErgoBase позволява на потребителите на накланят, завъртат и повдигат дисплея до оптималната за всеки позиция. Ултра тънките рамки на екрана допринасят за изчистения вид и увеличават зрителната площ като на позволяват на човека през екрана да се разсейва от корпуса.

 

 

 

• Очакван скоро: Philips 328P6AUBREB P-line USB-C docking дисплей

Този задаващ се 32-инчов модел е перфектен избор за професионални графични приложения като CAD,3D графика, Adobe Creative Cloud и фотография. Той предлага картина с висока QHD резолюция, HDR и покритие на 99% от Adobe RGB.