Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Продуктите от семейството на Asustor с поредно международно признание

2017

2

ноем.

Създадената през 2011 г. млада компания Asustor като подразделение на Asus e специализирана само и единствено в производството на мрежови устройства. Asustor успя да наложи продуктите си като равни на конкурентните компании Qnap и Sinology с дългогодишен опит в производството на NAS- устройства.

В последните години, благодарение на постоянното развитие на операционната система, както и влагането на най-добрите хардуерни компоненти в устройствата си, продуктите от портфолиото на компанията успяха да стъпят с „едни гърди напред“ пред конкурентите.За този факт говорят редицата награди и международни признания.

Последното такова международно признание за лидерството на Asusor продуктите идва от направения бенчмарк тест на колегите от Smallnetbuilder. В направения сравнителен тест между Аsustor AS3102T и QNAP TS-231P, продукти от бюджетно ориентираната серия „personal and home”, представителят на Asustor е по-добре класиран.

Основните разлики са отбелязани в хардуерните компоненти, интерфейса и дизайна:

AS3102T разполага с процесор Intel Celeron Dual-Core N3050 ( up to 2.1GHz, 2MB) и 2GB DDR3L памет, докато QNAP TS-231P - с процесор Annapurna Labs Alpine AL-212 @ 1.7 GHz Dual-core и само 1GB DDR3L памет. И двeте устройства разполагат с три USB 3.0 порта, но само AS3102T има HDMI порт. Вграденият HDMI интерфейс и разнообразието от мултимедийни приложения позволяват на потребителите да гледат всичките си любими мултимедийни файлове чрез директно свързване към LCD / LED телевизор или усилвател. Поддръжката на Full HD (1080p) изход позволява на потребителите да се насладят на филми, телевизионни предавания, музика и снимки с висока разделителна способност. Нещо повече, чрез приложението Central може да се инсталират допълнителни приложения за мултимедийни сървъри като UPnP Media Server и iTunes Server, които дават на NAS възможност за поточно предаване на мултимедийно съдържание на компютър, телевизор и мобилно устройство.


Дизайнът на AS3102T, както и на всички устройства от серията AS3, позволяват просто инсталиране на твърдите дискове без допълнителни инструменти. Външната обвивка се демонтира лесно благодарение на плъзгащия се капак. Във вътрешните релси на твърдия диск се използват винтове които се навиват само на ръце.
Привлича интерес и вградената технология Hyper-Transcoding. Тази технология използва функцията за хардуерно ускорение на процесора на Intel, за да направи видеофайловете по-бързи. Използването на Hyper-Transcoding за конвертиране на видео файлове може да намали нормалното време за преобразуване най-малко 10 пъти.


Мисията на ASUSTOR е да продължи да предоставя на своите клиенти продукти от най-високо качество, заедно с най-надеждните и внимателни сервизни услуги и техническа поддръжка. Всички продукти на марката са с 3 години гаранционен период.

Всички актуални Аsustor предложения можете да откиете тук >