Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Cisco Meraki – лидерът в облачните мрежови решения

2016

6

юни

След придобиването на Meraki от Cisco през 2012 година се появи Cisco Meraki - лидерът в облачните мрежови решения, които обогатяват бизнес мрежите. Днес компанията разширява портфолиото си с продукти и едновременно с това развива продажбите си на нови пазари.

Cisco Meraki разполага със завършено портфолио от безжични LAN продукти, устройства за защита, комутатори и управление на мобилните устройства. Всички продукти на марката се управляват централизирано в облака. В разрез с традиционните хардуерни мрежови решения, Cisco Meraki проектира интелигентен софтуер и множество облачни услуги като по този начин улеснява ежедневните задачи на клиентите и позволява внедряването на нови приложения и устройства.

Какво представлява облачното мрежово решение?
Облачните мрежи предоставят централизирано управление, видимост и контрол във вашата мрежа. Спестявате време за настройка и управление на контролери и софтуер за наблюдение. Продуктите на Cisco Meraki идват при вас фабрично настроени с централизирано управление, видимост на приложенията на Layer7, уеб-базирани диагностики в реално време, мониторинг, отчитане и още много. Cisco Meraki се внедрява бързо и лесно, без да имате нужда от допълнително обучение или писане на команди.

 



Как работи:

1. Надеждните високо производителни wireless Access Points, Switches и устройства за защита са внедрени във вашата мрежа или отдалечен офис.

2. Устройството автоматично ще се свърже към облака на Cisco Meraki през SSL, ще регистрира мрежата ви и ще свали конфигурацията.

3. Ще имате пълна видимост на цялата мрежа през Интернет. Можете да конфигурирате хиляди устройства, да провеждате диагностики и да преглеждате отчети само с няколко клика.

4. Оптимизирането на RF, VPN конфигурирането, обновленията на firmware и application signatures са автоматизирани от облака.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Три начина да изпробвате Cisco Meraki
 

 

Поискайте устройство за тест.

https://meraki.cisco.com/form/trial

 

 

 

 

Вземете безплатен Access Point
като участвате в Webinar.


https://meraki.cisco.com/freeap

 

 

 

Изпробвайте Meraki.


https://meraki.cisco.com/form/demo