Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Нова линия Sony Bravia 4K Android телевизори – Добре дошли в бъдещето

2015

3

юли

 

На CES 2015 г. беше представена новата линия телевизори Sony Bravia с Android TV. В нея са включени 4K телевизори, които пристигат с хардуерни и софтуерни подобрения и размери от 43 до 85 инча. Всички 4K модели са с Android TV.

 

Нови зрителни изживявания и повече детайли

Новата линия Sony Bravia Android телевизори отварят вратите към ново зрително изживяване. Устройствата освен ултра тънките си размери гарантират и впечатляващо качество на картината, благодарение на Triluminos X-Reality Pro дисплеи с 4K резолюция. Докоснете ли се до 4K от Sony, никога вече няма да поглеждате назад. Всички нови Sony Android телевизори ви дават възможност да се наслаждавате на приложения, филми и любими телевизионни програми с фини детайли и изтънчени цветове, както и да свързвате бързо и лесно различни Android устройства. Сега всичко, което можете да правите на вашия смартфон, е възможно и на големия и красив Bravia екран.


Можете да свържете телевизора с разнообразни аксесоари, за да направите работата с него по-лесна. Вече можете да свържете геймпад с телевизора, за да се насладите на любимите си игри без да ви е необходима конзола. Възможна е и връзка с няколко устройства.

 

Наслаждавайте се на повече яснота, жизнени цветове и по-гладка картина

Новият 4K Processor X1 осигурява поразително качество на картината, по-добра детайлност на всякакво съдържание и реалистични цветове. Всеки сигнал – телевизионни предавания, Blu-ray Disc™, DVD или интернет видео – се подлага на прецизен анализ и усъвършенстване до най-добрата 4K резолюция. С помощта на новите технологии Noise Crusher, Flat Area Detection и Super Resolution текстурите изглеждат естествено, с ниски нива на шума и изчистено съдържание.


 

Открийте новия TV начин на живот

Ключов детайл при новата линия Bravia е Android TV, който идва с очакваните функции, сред които Google Cast и достъп до PlayStore. Google Play осигурява познатото изживяване от смартфона – намирате филми или телевизионни предавания, популярни видеоклипове, игри и др. Имате на разположение огромен и непрекъснато нарастващ избор от приложения за телевизора. Функционалността Google Cast е вградена в телевизора и позволява лесно прехвърляне на съдържание от персонални Android или iOS устройства на телевизора.


Дистанционните на новите Bravia телевизори имат вграден микрофон, който пък позволява да се използва гласов контрол. С лесни гласови команди за търсене кажете какво искате да гледате, дори и на български, и Android телевизорът ще го намери. Освен търсене, Android телевизорите поддържат и гласово управление на български език.


Интерфейсът на Sony се казва One-Flick Entertainment и според компанията осигурява удобен и интуитивен контрол на случващото се на екрана.


Увличащ кинематографски звук

Всяка реплика от диалога, звуков ефект и музикална нота звучат изумително реалистично на Sony Bravia 4K телевизорите. Звукът е усъвършенстван от Clear Audio+, който настройва фино звука на телевизора и го прави богат и въздействащ. Системата за цифрово подобрени DSEE, Clear Phase Audio и S-Force Surround Sound PRO възстановява изгубените честоти в музиката, неутрализира пиковете и спадовете и с помощта на директна многоканална обработка се наслаждавате на по-реалистичен и пространствен звук с мощен съраунд.

Подобно отношение получава и звукът и при моделите X94C и X93C, които пристигат с High-Resolution Audio. Този формат предлага по-добро качество на звука от това на CD. С High-Resolution Audio можете да почувствате богатия и автентичен звук така, сякаш изпълнителят е точно пред вас.

Ултра тънък и красив, подходящ за всеки интериор

Подобаващо място трябва да отделим и на най-тънкия телевизор от новите Bravia - X90C. Той идва с Floating Style дизайн и в най-тънката си част е с дебелина 4.9 мм. Стилен и изящен - изображенията сякаш се реят пред очите ви на елегантен екран без рамка.


Богата гама от новите телевизори Sony Bravia ще е налична на склад в Поликомп в средата на юли.